Igazi ínyencség a horgászat kedvelőinek: éjszakai pecázás a Balatonon.

Szponzorált tartalom

hajózás

hajózás

Hála a https://balatonpro.hu/-nak, sikerült megtalálnom a tökéletes ajándékot édesapám számára 50. születésnapja alkalmából. Persze nem csak ő megy, mert az úgy egy kicsit fura lenne, de biztos vagyok benne, hogy nagyon fog tetszeni neki. A terv az, hogy szépen összeülünk a nyaralóban, ünneplünk meg minden, aztán kilencre kivisszük a kikötőbe, és ott ötödmagával szépen felszáll a hajóra, és hajnali kettőig pecázunk.

Persze egészen addig görcsbe lesz a gyomrom, hogy ne gondolja meg magát az idő és döntsön úgy, hogy: tudjátok mit akkor most szél meg eső! Magát az oldalt amúgy csak véletlenül találtam meg, konkrétan elírtam az URL-t, és gondoltam, ha már egyszer ide kötöttem ki, nézzük meg, mi van itt. Nem számítottam arra, hogy ilyen ígérkező lesz a felhozatal. Igazából mindent lehet ezeken a vitorlásokon tartani: a kezdő (vagy inkább kedv csináló) vitorlázó képzéstől elkezdve a romantikus relaxálós sétahajókázáson át, a legénybúcsún keresztül a csapatépítő tréningig bezárólag tényleg mindent.

És akkor még az ajándékkuponokról nem is beszéltünk. Igaz ezek inkább ajándék voucher-ek, amiket be tudsz váltani egész évben, és az ajándékozó mondja meg, mekkora összegben. A nyílt programok esetében 30, 50 és 100 ezer forintos utalványok közül válogathat az ember, míg a privát hajókázások esetében (lánykérés, lány- legénybúcsú, esküvő vagy szülinapi buli) 26 ezertől 118 ezer forintig mehet a skála. Itt befolyásoló tényező az idő (mármint, hogy mennyi ideig tart a rendezvény) és hogy hány főt szerveztek rá. A maximum egyiknél és a másiknál: 8 óra és 9 fő.

Az éjféli, de legalábbis éjjeli hajókázás magában foglalja az welcome drinkeket a 6-10 fő ellátását profi eszközökkel (nálunk 7 fő lesz, ha minden igaz) és még egy túravezetőt is. Szóval, ha minden jól megy, akkor az egész adott egy nagyon jó horgászathoz. Persze én a magam részéről inkább választottam volna valami nappali és aktívan szórakoztató időtöltést, de azért ez se lesz rossz. Meg valakinek józannak is kell maradnia.

Ami az anyagikat illeti, módosítani a szervezést megelőző kilencven nap előtt tudtam volna csak, utána nem és a foglaló az ár 50 százaléka, amit pénzben vissza semmi esetre sem kapnék, hanem csak újra szervezni lehetne a dolgot. Innen jön a nagy félelem, tekintve az idős szeszélyességét.

Remélem a https://balatonpro.hu/programjai a ti figyelmeteket is felkeltették, ha minden rendben megy a horgászattal, akkor biztos, hogy foglalok még helyet valamelyik másik túrájukon is, csak találjak magamnak tettestársat.