Cég székhelyszolgáltatás – az én életemet megkönnyíti.

Szponzorált tartalom

cég székhelyszolgáltatás

cég székhelyszolgáltatás

Egy cégvezetőnek rengeteg dologra kell odafigyelni. Ott vannak azok a fránya határidők, amikor utalni kell mindenféle járulékot, esetleg bért. Persze egy jó könyvelő sokat tud ebben segíteni, de ő sem mindenható és nem is tudhat mindenre odafigyelni helyettünk. Aztán ott van persze közben maga az üzlet, az a tevékenység, ami miatt egyáltalán vannak adók és járulékok. Ha ezzel nem foglalkozok, akkor az egésznek nincs értelme, hiszen nincs, ami termelje a pénzt. Szóval nagy szükség van a jó szakemberekre, akik segíteni tudnak tartani a fontos határidőket és tisztán, átláthatóan papírozzák le a szükséges dolgokat. Az én életemben a könyvelőm nyújt óriási segítséget és az az ügyvédi iroda, ahol a cég székhelyszolgáltatás lehetőségét választottam.

A szekhelycentrum.hu egy olyan cég, akik a hozzám hasonló vállalkozóknak nyújtanak megoldást arra az esetre, hogyha nem lenne székhelyünk. Hát nekem nincs és nem is volt, ezért megoldást kellett találnom. Az nem tűnt jó ötletnek, hogy csak ebből a célból béreljek egy ingatlant, hiszen azt sehol sem kaptam volna jó áron valószínűleg. Erre egy remek áthidaló lehetőséget nyújt a cég székhelyszolgáltatás. Nem bérlek irodát, csak egy székhelyet, egy címet, amit beírhatok, amikor bekerülök az adatbázisba. Enélkül nem is lehet céget alapítani, ezért kulcsfontosságú, hogy rendelkezzünk székhellyel.

A szolgáltatás keretében egy meghatározott időszakon belül székhelyként használhatjuk a kiválasztott címet, továbbá a szolgáltató havi rendszerességgel postázza is számunkra a székhelyre érkezett leveleket és küldeményeket. Ez óriási előny, hiszen ha én mondjuk békéscsabai lennék, akkor biztos nem akarnék csak ezért felutazni minden hónapban Budapestre, hogy ezeket átvegyem. De a szekhelycentrum.hu-nál ez benne van a havidíjban, ezért nem kell azon aggódni, hogy majd hogyan is jut el hozzánk a posta.

Ha már megemlítettem a havidíjat, akkor azért annyit elmondanék még a cég székhelyszolgáltatás kapcsán, hogy nem kell nagy összegekre gondolni. Nagyon kedvező áron kínálja a szekhelycentrum.hu ezt a szolgáltatást, ezért szerintem sok esetben még annak is megérheti ezt választani, akinek esetleg adott volna saját székhely. Hogy mikor? Hát mondjuk akkor, hogyha egyébként őrületes iparűzési adókat kell fizetnünk. Létezik ugyanis olyan megoldás, amivel nem kell iparűzési adót fizetni egyáltalán. Persze ez a cég székhelyszolgáltatás minimálisan többe kerül, mint mondjuk a budapesti opciók, de még így sem éri el átlagos hétköznapi bevásárlás összegét a havidíja.

A szekhelycentrum.hu tehát minden szempontból olyan lehetőséget nyújt, ami megéri – így, vagy úgy, de jó dolog a cég székhelyszolgáltatás és sokak életét megkönnyíti. A szolgáltatás megrendeléséhez elég felvenni velük a kapcsolatot a honlapon található elérhetőségek valamelyikén keresztül. Minden egyebet megtaláltok náluk a weben, vagy könnyen tisztázhattok egy gyors telefonos egyeztetés alatt. Mert minden egyszerűbb, ha jó szakik segítségét választjuk!