Válaszd a könnyebb utat

Szponzorált tartalom

a bölcsességfog növekedése

a bölcsességfog növekedése

Amikor nőttek a bölcsességfogaim, akkor nagyon féltem sokáig elmenni az orvoshoz. Nem akartam, hogy valaki a számban turkáljon, féltem, hogy milyen lesz, ha ki kell szedni őket, mennyire fog fájni. Aztán egy idő után egyértelmű lett, hogy a bölcsességfog növekedése nem választható és kénytelen leszek elmenni megnézetni.

Ha ez most történne velem, akkor a Fogorvos Budapest csapatához fordulnék, náluk nézetném meg a fogaimat. Már a weboldaluk is abszolút igényes és felhasználóbarát, ami számomra nagyon fontos. Ha olyan weboldalt találok, amin nem találom, amit éppen keresek, akkor nekem az azonnal megy is a süllyesztőbe. De ez a Fogorvos Budapest oldalán egyáltalán nem merült fel. Minden egyértelmű rajta, könnyen megtalálható, jól olvasható.

Az időpontfoglalás gyors és egyszerű, mivel már az oldalon el tudjuk küldeni a kérelmünket rá. Nálam ez is egy fontos kérdés, mivel általában este szoktam összeszedni a fontos teendőket, ilyenkor jut eszembe, mivel kell foglalkoznom még vagy mit felejtettem el, így nálam ez egy nagyon nagy plusz pont, hogy amikor eszembe jut el tudom küldeni, hogy időpontra lenne szükségem.

A bölcsességfog növekedése számomra már egy olyan gond, amin túl vagyok, hiszen akármennyire féltem, kihúzták, de egy egyértelmű tény, hogy fogorvosra mindenkinek szüksége van, hiszen rendszeresen kell látogatni.

Erre hívja fel a figyelmet a Fogorvos Budapest is, mivel arra törekszenek, hogy az emberek figyeljenek a megelőzésre, ne csak akkor menjenek, amikor már valamilyen tünet lépett fel. Másrészről pedig határozott céljuk, hogy a páciensek visszatérjenek és kialakulhasson egy bizalmi kapcsolat.

Sokkal nyugodtabb érzés olyan orvoshoz menni, akivel már találkozott az ember, mint egy olyanhoz, aki teljesen idegen és nem tudhatjuk, hogy hogyan dolgozik, milyen a kisugárzása, mennyire megértő. Nekem őszintén tetszik ez a gondolat, hogy inkább az a cél, hogy kialakult ügyfélkör vagy betegkör legyen, minthogy minél több új ügyfél érkezzen.

Ami nálam még fontos szempont, hogy megfizethetőek, minden ár fel van tüntetve, így nincsen zsákba macska, amikor odaérünk és a kezelés végéhez közelítünk. Pontosan tudhatjuk, hogy mi mennyibe fog kerülni. Nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok, hiszen a legtöbb ember azért tudatosan átgondolja a pénzügyeit is.

A lényeg, hogy amikor elkezdett nőni a bölcsességfogam, még nem gondolkoztam ennyire előre és átgondoltan, inkább szenvedtem. De a jelenlegi tudásommal és felfogásommal felkeresném a Fogorvos Budapest csapatát és gyorsan kérnék egy időpontot, hogy megnézhessék, mi a helyzet. Valószínűleg arra jutnának, hogy szükséges kihúzni a bölcsességfogaimat, de már olyan ember végezné el a beavatkozást, akivel találkoztam, beszéltem. Ez segítene abban, hogy a kihúzás napján valamivel nyugodtabb legyek, és utána, ha kérdésem maradna vagy új kérdés jutna eszembe, akkor nem aggódnék azon, hogy fel merjem-e tenni, csak simán megkérdezném, hiszen már jól tudnám, hogy kitől kell kérdeznem.

Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg a weboldalukat és ne habozzon felkeresni őket. A fogaink egészsége fontos, és muszáj, hogy előtérbe helyezzük és foglalkozzunk vele. Elengedhetetlen az is, hogy megfelelő szakemberekhez forduljunk, akik örömmel segítenek és tudják mennyire fontos a páciens és az orvos közötti bizalmi kapcsolat megfelelő kialakulása. A honlapon is láthatjuk, hogy ez a téma külön megjelenést kapott, így ez nem az én fejemből kipattant egyedi dolog, hanem egy általános nézet, mind a beteg, mind az orvos felől.